Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

eWON Flexy 205 – Dé IIoT gateway voor remote access en databeheer van uw installaties

23-02-2018  |  Nieuws

eWON Flexy 205 banner


De eWON Flexy 205 is een veelzijdige Industrial Internet of Things (IIoT) gateway, speciaal ontworpen voor remote access  en databeheer van uw installaties. Naast de standaard remote access toegang op uw installaties via de Talk2M cloud kan u via DataMailbox ook uw machinedata beheren. De IIoT Gateway verzamelt op deze manier vitale KPI’s ten behoeve van analyse en predictive maintenance.

eWON lanceerde de nieuwe Flexy 205 op SPS/IPC drives in Neurenberg en maakt het voor machinefabrikanten kinderspel om data uit diverse machines/installaties te verzamelen en te analyseren. De machinedata kan makkelijk geïntegreerd worden in eigen systemen door gebruik te maken van de hiervoor ontwikkelde Talk2M API’s.

Dankzij het groot aantal ondersteunde industriële protocollen kan data verzameld worden vanuit zowat elke PLC, HMI of ander IP device. Door de modulaire opbouw kan bovendien aan specifieke connectiviteitsbehoeften voldaan worden, zo beschikt de Flexy 205 over 2 uitbreidingsslots die kunnen ingezet worden voor Wifi, 4G of seriële communicatie.

 

eWON Flexy 205 Cloud Platforms Connect

 

 

Ervan uitgaande dat het monitoren van KPI’s en het aanbieden van proactief onderhoud een steeds grotere rol zal gaan spelen in de service die machinefabrikanten naar hun eindklanten toe aanbieden, is het hier dat de Flexy 205 als IIoT-gateway perspectieven biedt.

Aan toekomstvisie geen gebrek bij eWON want met het aansluitende IIoT solution provider programma is de Flexy 205 ook in de breedte de juiste keuze. Diverse softwareleveranciers hebben reeds via de open API stack de connectie gemaakt met het Talk2M cloud platform van eWON. Hierdoor kan de verzamelde machinedata op een eenvoudige manier gebruikt worden voor het opmaken van dashboards, rapporten of live data analyse.

 

  Flexy 205 - Brochure

  Flexy 205 - Datasheet

 

Wenst u een offerte of een vrijblijvend bezoek? Aarzel niet om ons te contacteren !

 

 IIoT, Gateway, Remote Access, Remote Data, eWON, HMS

« terug
© Developed by CommerceLab