Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Incrementele Encoders

  • Tot 80.000 impulsen per omwenteling
  • Uitgaande as of holle as
  • Standaard of programmeerbaar pulsaantal
  • Connector- of kabelaansluiting, lengte naar keuze

Incrementele roterende encoders of pulsgevers worden in zo goed als alle industrieën gebruikt voor het bepalen van de positie bij roterende asbewegingen. De impulsgever of de optische encoder is ontworpen om veranderingen t.o.v. van een referentiepositie te registreren. De gever kan een hoekverdraaiing, afgelegde afstand, snelheid, versnelling of draairichting weergeven door een streepjescode (optisch of magnetisch) te registreren met een inwendige optische of magnetische scanner.

Indien de impulsgevers uiterst robuust en in zware omstandigheden ingezet moeten worden dan wordt er gebruik gemaakt van een magnetisch leesprincipe. Ongevoelig voor stof, vocht en bestand tegen hoge temperaturen.

Afhankelijk van de vereisten van de klant kunnen de incrementele encoders geleverd worden met uitgaande as of holle as, in standaard- of op maat gemaakte uitvoeringen.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een encoder voor uw toepassing? Neem gerust contact op met ons, wij helpen u graag verder!

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 39

Set Descending Direction

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 39

Set Descending Direction