Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Diensten

Technisch

Bintz Technics biedt een brede waaier van technische diensten aan. Wij ondersteunen u in elke fase van uw project, zowel bij de ingebruikname of later in geval van een vervanging of bij een herindienstname van een door ons geleverd component of systeem.

Onze technici zijn gecertificeerd voor de producten en oplossingen die door Bintz verdeeld worden. Service en kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel!Technische vragen?


email icon support@bintz.be

phone icon +32 (0)2/720 49 16

Logistiek

Wij beschikken over een ruime voorraad. Vanuit onze centrale ligging in Zaventem hebben we een vlotte toegang tot België en Luxemburg.Logistieke vragen?


email icon info@bintz.be

phone icon +32 (0)2/720 49 16

Opleidingen

Kennis is een sleutelelement voor een partner om producten en oplossingen op de markt te brengen. En nóg belangrijker, om de eindgebruiker of integrator te ondersteunen met de nodige know-how.

Bintz Technics geeft zijn klanten de mogelijkheid op een educatieve manier vertrouwd te geraken met haar productgamma doormiddel van gerichte hands-on trainingen.Vragen over opleiding?


email icon info@bintz.be

phone icon +32 (0)2/720 49 16