Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Permanente-magneetremmen

Bij permanente-magneetremmen wordt de remkracht gegenereerd door een permanent magnetisch veld die de meenemer aantrekt. De rem werkt in een spanningsloze toestand en biedt de volgende functies: Vasthouden, positioneren en noodstop.

De remkracht wordt geneutraliseerd door een tegenwerkende elektrische veld (DC-spanning), wat een hoge mate van veiligheid garandeert, zelfs bij een stroomstoring. Permanente-magneetremmen staan bekend om hun veilige werking zonder restkoppel in alle posities en een overbrenging van het remkoppel zonder terugslag.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een of rem of koppeling? Laat hier uw contactgevens achter, wij helpen u graag verder!

Pdf icon   Kendrion - Permanente-magneetremmen

Rooster  Lijst 

1 Artikel(en)

Set Descending Direction

Rooster  Lijst 

1 Artikel(en)

Set Descending Direction