Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Drukschakelaars & druktransmitters

  • Instelbaar bereik van 0 tot 400 bar
  • Overdrukbestendig tot 600 bar
  • Aansluiting IP65 tot IP6K9K
  • Geïntegreerde connector
                          

Drukschakelaars meten drukverschillen bij gassen en vloeistoffen en worden bijgevolg veelvoudig gebruikt in allerlei industrïële sectoren. Het basisprincipe blijft steeds hetzelfde nl. een elektronisch contact dat geschakeld wordt van zodra een bepaalde (ingestelde) druk bereikt is. Het moment waarop geschakeld wordt kan al dan niet instelbaar zijn. 

SUCO biedt een volledig gamma van drukschakelaars en druktransmitters aan. Het aanbod omvat mechanische drukschakelaars (ook ATEX) en vacuümschakelaars, elektronische drukschakelaars en druktransmitters. Het aanbod is zeer uitgebreid en SUCO drukschakelaars kunnen bijgevolg in zowat elke omgeving of toepassing worden ingezet.