Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Nieuws - Events - Opleidingen

CINI4.0 Conference Day

03-06-2022  |  Events

Op donderdag 16 juni organiseert het CINI4.0-project – opvolger van INCASE – een gratis studiedag met demonstraties over de convergentie van industriële netwerken voor Industry 4.0. 

Lees meer»

Bezoek ons op de Indumation beurs in Kortrijk Xpo

21-04-2022  |  Nieuws

De succesvolle vakbeurs Indumation in Kortrijk Xpo is al aan haar 6de editie toe en zal ook dit jaar volledig in het teken staan van Industry 4.0 en IIoT. Het aanbod hightech componenten en systemen aangevuld met nieuwe technologieën voor industriële automatisering blijven vaste waarden in het beursaanbod.

Lees meer»

Ewon Cosy+: de veiligste industriële router voor remote access

04-05-2021  |  Nieuws

Ewon is al 20 jaar dé referentie op vlak van industriële VPN routers voor toegang op afstand tot machines en installaties. Vandaag komt daar een nieuwe generatie routers bij, de Ewon Cosy+. De VPN router valt op door de ultramoderne hardwarebeveiling waarmee het de IIoT cyberveiligheid naar een hoger niveau tilt. 

Lees meer»

Procentec SPS releases – De ultieme tools voor troubleshooting van een Industrieel Ethernet & Profibus netwerk

23-03-2020  |  Nieuws

Zoals u reeds weet kan u met de Procentec Atlas en Mercury permanente en mobiele monitoring van uw industrieel ethernet netwerk uitvoeren. Deze beide tools analyseren het netwerk aan de hand van SNMP berichten en brengen zo de structuur van uw netwerk in kaart. 

Lees meer»

Pluto Live & Web Report Training | 24-25 maart 2020

25-02-2020  |  Opleidingen

Op 24 en 25 maart organiseert Bintz in zijn kantoren te Zaventem een tweedaagse opleiding van het softwarepakket PLUTO Live & Web Report.

Lees meer»

eWON Flexthink! Seminarie – Louvain-la-Neuve – 12/03

05-02-2020  |  Events

Een van dé uitdagingen voor hedendaagse bedrijven is het verzamelen van gegevens van machines en die data valoriseren. De vraag is hoe u begint met data te verzamelen en hoe u daarvoor de beste keuzes maakt. Vervolgens is het nog een andere kwestie hoe u die machinedata inzet om uw bedrijfsprocessen te verbeteren.

Lees meer»

eWON Flexthink! Seminarie – Antwerpen – 11/03

05-02-2020  |  Events

Een van dé uitdagingen voor hedendaagse bedrijven is het verzamelen van gegevens van machines en die data valoriseren. De vraag is hoe u begint met data te verzamelen en hoe u daarvoor de beste keuzes maakt. Vervolgens is het nog een andere kwestie hoe u die machinedata inzet om uw bedrijfsprocessen te verbeteren.

Lees meer»

eWON Flexthink! Seminarie – Gent – 10/03

03-02-2020  |  Events

Een van dé uitdagingen voor hedendaagse bedrijven is het verzamelen van gegevens van machines en die data valoriseren. De vraag is hoe u begint met data te verzamelen en hoe u daarvoor de beste keuzes maakt.
Vervolgens is het nog een andere kwestie hoe u die machinedata inzet om uw bedrijfsprocessen te verbeteren.

Lees meer»

Voor ieder communicatieprotocol een geschikte encoder

13-11-2019  |  Nieuws

Indien uw installatie of fabrieksnetwerk gestandaardiseerd is op een vast communicatienetwerk dan wijkt u daar best zo weinig mogelijk van af. Begrijpelijk, want u wil zo weinig mogelijk omvormers en communicatie conflicten in uw netwerk. Wanneer u op zoek bent naar een absolute encoder voor positie- of snelheidsmeting van een as of een lengtemeting is het belangrijk dat u uw standaardprotocol kan blijven gebruiken.  

Lees meer»

Snel en makkelijk ethernet kabels verlengen zonder gereedschap

08-11-2019  |  Nieuws

Tijdens een onderhoud of uitbreiding van een installatie kan het gebeuren dat in de stuurkast/verdeelkast componenten moeten herschikt worden. Vaak komt het voor dat hierdoor bestaande kabels te kort worden. Omwille van omgevingsfactoren is het niet altijd evident om zomaar te korte kabels in de kast te vervangen.

Lees meer»
© Developed by CommerceLab