Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Nieuws - Events - Opleidingen

Ontdek de voordelen van Remote Access - Gratis seminarie ! - 27/03

27-03-2018  |  Events

Op dinsdag 27 maart organiseert Bintz Technics in samenwerking met onze partner eWON een GRATIS seminarie omtrent de voordelen van remote access voor machinebouwers en integratoren.

Lees meer»

eWON Flexy 205 – Dé IIoT gateway voor remote access en databeheer van uw installaties

23-02-2018  |  Nieuws

De eWON Flexy 205 is een veelzijdige Industrial Internet of Things (IIoT) gateway, speciaal ontworpen voor remote access  en databeheer van uw installaties. Naast de standaard remote access toegang op uw installaties via de Talk2M cloud kan u via DataMailbox ook uw machinedata beheren. De IIoT Gateway verzamelt op deze manier vitale KPI’s ten behoeve van analyse en predictive maintenance.

Lees meer»

eWON lanceert DataMailbox – een Cloud gebaseerde oplossing voor het collecteren van je remote data!

28-07-2017  |  Nieuws

Wenst u data van uw remote sites te integreren in een gecentraliseerde applicatie, historian of ERP systeem? Dan is DataMailbox, de nieuwe Talk2M service voor tijdelijke opslag van je remote data en alarmen de ideale oplossing. 

Lees meer»

eWON Netbiter - Uw installaties altijd en overal toegankelijk

10-01-2017  |  Nieuws

Beheer uw installaties online! Netbiter maakt het mogelijk om uw installaties in de field te monitoren en te beheren via de cloud.Altijd en overal!

Lees meer»
© Developed by CommerceLab