Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

CINI4.0 Conference Day

03-06-2022  |  Events

 

Op donderdag 16 juni organiseert het CINI4.0-project – opvolger van INCASE – een gratis studiedag met demonstraties over de convergentie van industriële netwerken voor Industry 4.0.

Zowel opkomende technologieën als Single Pair Ethernet (SPE), Time-Sensitive Networking (TSN) en Advanced Physical Layer als huidige technologieën zoals netwerkplanning, permanente diagnose, segmentatie van netwerken, geavanceerd kabeltesten, EMC-problematiek, etc. komen aan bod.

Tijdens de studiedag kan u 2 parallelle sessies volgen. Tussen de sessies door is er voldoende tijd om de aan bod gekomen thema’s te bespreken op de standen van de deelnemende partners waartoe ook Bintz Technics en HMS Networks behoren.

Op de studiedag zal ook onze partner HMS Networks een presentatie geven over de mogelijkheden om TSN netwerken te beveiligen.

 

Meer informatie:

  

Inschrijven kan eenvoudig door een mailtje te sturen naar info@bintz.be met vermelding van naam, bedrijf, bedrijfsadres en functie.

We kijken er alvast naar uit u op 16 juni te mogen verwelkomen!

Team Bintz Technics

« terug
© Developed by CommerceLab