Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

ComBricks

  • Monitor uw PROFIBUS & PROFINET netwerk
    op elk moment van de dag t.t.z. 24/7 vanop afstand
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Het enige product met een geïntegreerde oscilloscoop voor permanent PROFIBUS controle over Ethernet.

ComBricks is het eerste op PROFIBUS gebaseerde automatiseringssysteem dat repeaters en permanente monitoring in een webbrowser samenbrengt. Met een steeds verder ontwikkelende industrie die multi-protocol netwerken teweegbrengt, kunnen gebruikers deze integreren in hun PROFINET-netwerk via Osiris, waardoor alles vanaf één enkel platform kan worden gemonitord.

Monitor uw PROFIBUS & PROFINET netwerk 24/7
ComBricks maakt het mogelijk om overal ter wereld uw PROFIBUS of PROFINET installatie op afstand te monitoren. Deze tool waarschuwt u als er fouten ontstaan of dreigen te ontstaan. Het is een modulair platform dat repeaters, PA, FF en glasvezel modules kan dragen. De status van de installatie kan op afstand en over Ethernet worden gecontroleerd met ProfiTrace in een webbrowser.