Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Remote Data

  • Modulaire VPN Router
  • Data Logging & Alarming
  • Ingebouwde Web Server

De eWON Flexy is de eerste industriële modulaire M2M-router en datagateway, ontworpen voor OEM's en systeemintegratoren. Dankzij de flexibele opbouw van de router kan een gebruiker machines of installaties van op afstand blijven benaderen, dit in een wereld met constant veranderende communicatietechnologieën. De eWON Flexy maakt ook universele communicatie met de meest uiteenlopende besturingsystemen (PLC's) mogelijk, ongeacht het gebruikte communicatie protocol.

Flexy 10x, de M2M-datagateway
De Flexy 10x is een basis uitvoering, ontworpen voor inzet in grote aantallen en biedt alle klassieke eWON-functies met uitzondering van routingfunctionaliteit tussen de WAN-, LAN- en RS232/422/485-zijden. De belangrijkste toepassingen met de Flexy 10x zijn het monitoren en verzamelen van gegevens.

Flexy 20x, de M2M-router
De Flexy 20x bevat router en gateway mogelijkheden tussen WAN, LAN en RS232/422/485-veldbus. De Flexy biedt volledige toegang op afstand tot apparaten geconnecteerd aan de LAN- of veldzijde van de Flexy.

Rooster  Lijst 

15 Artikel(en)

Set Descending Direction

Rooster  Lijst 

15 Artikel(en)

Set Descending Direction