Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Veerbekrachtigde remmen

De veerbekrachtigde remmen van Kendrion zijn uniek door hun uitgebreide keuze aan remmen die kunnen worden aangepast aan elke toepassing. Elektromagnetisch bediende veerbekrachtigde remmen bouwen het remkoppel op nadat de DC-spanning is uitgeschakeld. Het remeffect kan worden opgeheven via de elektromagnetische kracht of een extra gemonteerde handbediening. Ze bieden een hoge remenergie en zijn goed bestand tegen slijtage. Dat maakt ze voornamelijk geschikt voor gebruik in robotica, liften en in hef- en rijwerkaandrijvingen.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een of rem of koppeling? Laat hier uw contactgevens achter, wij helpen u graag verder!

Pdf icon   Kendrion - Veerbekrachtigde remmen

Rooster  Lijst 

7 Artikel(en)

Set Descending Direction

Rooster  Lijst 

7 Artikel(en)

Set Descending Direction