phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Sales Engineer - Vlaanderen (m/v)


Functie

In je rol als Sales Engineer ben je voor de klant één van de eerste gesprekspartners. Je vertaalt de klantvragen naar een technisch en commercieel ontwerp. Na een interne opleiding door onze Product Engineers en bij onze buitenlandse leveranciers word je verantwoordelijk voor de bestaande klanten in je regio.

Je adviseert onze automatiseringsoplossingen in projecten en bouwt een vertrouwensrelatie met nieuwe en bestaande klanten op. De troeven die je hiervoor ter beschikking krijgt, zijn een uitgebreid gamma kwalitatieve automatiseringscomponenten in combinatie met drives, motion en control oplossingen.

Jouw zelfstandigheid en oplossingsgericht denken, gecombineerd met onze jarenlange ervaring in de industriële automatiseringswereld vormen een sterke tandem om nieuwe opportuniteiten in de markt te ontdekken.

Profiel

Je bent een technisch-commerciële doorzetter, initiatiefvol, contactvaardig en georganiseerd. Je bezit bij voorkeur een diploma bachelor elektromechanica, elektriciteit of elektronica of gelijkwaardig en een eerste ervaring in een B2B-omgeving is je niet vreemd.

Je neemt initiatief voor prospectie en communiceert vlot met projectingenieurs, technisch verantwoordelijken en met technische inkopers. Affiniteit met de automatiseringswereld is een pluspunt. Je woont in de regio Oost- of West-Vlaanderen en Nederlands is je moedertaal. Je beschikt over noties Frans en Engels.

Wat bieden we jou?

Een gevarieerde en autonome job in een stabiele onderneming waar zin voor initiatief en inzet gewaardeerd worden. Een salaris bestaande uit een vast gedeelte plus commissie, onkostenvergoeding, extralegale voordelen en een firmawagen.

De kans om nieuwe ontwikkelingen in de automatiseringswereld van dichtbij te volgen en een werkgever die in je gelooft en investeert om je verder te ontwikkelen.

Interesse?

Stuur je sollicitatiebrief met C.V. naar Peter Baetens (baetens@bintz.be) of Bram Baetens (bram@bintz.be). Wij kijken alvast uit naar je kandidatuur!

Support Engineer (m/v)


Functie

Na een interne opleiding door onze Product Engineers en bij onze leveranciers word je medeverantwoordelijk voor de technische support van onze “Drives, Motion & Control” tak en de producten in het “Industriële Communicatie & Visualisatie” gamma.

De producten waarmee je in contact komt zijn o.a. frequentie-omvormers, servo-aandrijvingen, PLC’s, HMI’s en industriële PC’s. Ook ondersteuning voor Profibus en Profinet diagnosetools behoren tot je takenpakket. Je fungeert hiernaast eveneens als eerstelijns of back-up support voor remote access routers en bijhorende softwarepakketten.

Je verwerkt de technische vragen van onze klanten en zorgt voor een adequate ondersteuning bij zowel het pre- als het aftersales gebeuren. Je helpt mee onze producten en systemen te adviseren en te demonstreren bij onze industriële klanten. Je ondersteunt onze Sales Engineers bij de opbouw van nieuwe en bestaande projecten.

Profiel

Je bent een communicatief persoon die steeds resultaatsgericht te werk gaat. Je bezit bij voorkeur een diploma bachelor elektromechanica, elektriciteit, elektronica of ICT en een eerste ervaring in een B2B-omgeving is je niet vreemd.

Affiniteit met de automatiseringswereld is een pluspunt. Je woont in de regio Brabant en Nederlands is je moedertaal. Je beschikt over noties Frans en Engels.

Wat bieden we jou?

Een gevarieerde en autonome job in een stabiele onderneming waar zin voor initiatief en inzet zeer gewaardeerd worden. Een aantrekkelijk en motiverend salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.

De kans om nieuwe ontwikkelingen in de automatiseringswereld van dichtbij te volgen en een werkgever die in je gelooft en investeert om je verder te ontwikkelen.

Interesse?

Stuur je sollicitatiebrief met C.V. naar Peter Baetens (baetens@bintz.be) of Bram Baetens (bram@bintz.be). Wij kijken alvast uit naar je kandidatuur!