Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Elektronische drukschakelaars

Elektronische drukschakelaars worden tegenwoordig steeds vaker gebruikt. Ze kunnen  allerlei voordelen bieden indien er reeds voedingsspanning aanwezig is. De constante schakelpunten gedurende de volledige levensduur, de veel ruimer instelbare hysteresis. Ook de geschiktheid bij kleine schakelstromen aangezien er geen corrosieproblemen aan de contacten optreden. Deze belangrijke voordelen zijn het vermelden waard.

De elektronische drukschakelaars van SUCO bieden hoge nauwkeurigheid, aanpasbare schakelpunten, stabiliteit op de lange termijn en robuuste technologie in het bereik van 0-600 bar. Door de elektronische evaluatie van de schakelpunten zijn extreem kleine of grote hysteresisinstellingen mogelijk. Daarnaast kunnen elektronische drukschakelaars uitgerust worden met aanvullende functies, zoals een optisch display of menubediening.

Pdf icon  SUCO - Elektronische drukschakelaars

Rooster  Lijst 

1 Artikel(en)

Set Descending Direction

Rooster  Lijst 

1 Artikel(en)

Set Descending Direction