Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Druktransmitters

Een druktransmitter (ook wel een druktransducer of drukomvormer genoemd) is een component dat een pneumatische of hydraulische druk omvormt tot een elektrisch uitgangssignaal. Meestal analoog en lineair, stroom of spanning.

Dankzij de hoge overdrukbeveiliging en lange levensduur zijn de druktransmitters van SUCO geschikt voor alle soorten materialen die worden gebruikt in pneumatische of hydraulische toepassingen. Er zijn honderden uitvoeringen verkrijgbaar: de roestvrijstalen behuizingen bestaan in talrijke variaties aan beide zijden (zowel mechanisch als elektronisch) en drukbereiken op maat.

Pdf icon  SUCO - Druktransmitters

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 87

Set Descending Direction

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 87

Set Descending Direction