Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Absolute Encoders

  • Single- of multiturn tot 20 bit, standaard of programmeerbaar
  • Profibus DP, Profinet, Ethernet IP, DeviceNet, EtherCat, Powerlink, CANopen (LIFT), Modbus
  • SSI, BiSS of parallel interface
  • Uitgaande as of holle as

De absolute encoder is ontworpen om de absolute positie-informatie uit te geven. Hij heeft een uniek codepatroon, waardoor dit soort encoder een unieke digitale code voor elke hoekpositie van de as weergeeft. Een belangrijke eigenschap bij absolute encoders is dat het altijd mogelijk is om de exacte positie van de as uit te lezen, ook na het uitvallen van de voedingsspanning.

Absolute encoders zijn verkrijgbaar met klassieke parallelle of seriële (SSI, BISS enz.) uitgangscircuits, maar zijn eveneens verkrijgbaar met de actuele Profibus, Profinet, DeviceNetT, EtherCAT, CANopen, Modbus of Powerlink interfaces. Absolute encoders kunnen singleturn of multiturn zijn.

Afhankelijk van de vereisten van de klant kunnen absolute encoders geleverd worden met uitgaande as of holle as, in standaard- of aangepaste uitvoeringen.

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 38

Set Descending Direction

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 38

Set Descending Direction