Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Profibus & Profinet tools

  

             

  -The PROFIBUS & PROFINET Comp any -   

PROFIBUS en PROFINET vormen een standaard voor communicatie bij industriële automatiseringstoepassingen. Ze verbinden machines en systemen en zorgen zo voor een snelle, veilige en kostenbesparende productie van hoge kwaliteit.

De Profibus- en Profinet-producten van PROCENTEC bieden alle nodige automatiseringscomponenten om een betrouwbaar industrieel netwerk op te zetten. De producten van PROCENTEC meten, signaliseren en verbinden de verschillende onderdelen van een installatie en zorgen ervoor dat ze op een efficiënte manier werken. Zo beperkt u ongeplande stilstanden of merkt u nakende storingen proactief op.