Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

PLC & I/O

-  Zeer goede prijs/performantie ratio dankzij Speed 7-Technology
-  Programmatie met SPEED7 Studio, SIMATIC manager en TIA Portal
-  Ethernet, Profibus DP, Profinet, EtherCAT, Modbus RTU/TCP CANopen,
   MPI, RS485

    

De VIPA Controls systemen 200V, 300S+, SLIO en Micro bieden u een brede waaier aan perfecte oplossingen met unieke voordelen voor zowel centrale en decentrale periferie, alsook gegarandeerde bescherming voor de investering op lange termijn.

Alle Vipa CPUs zijn universeel programmeerbaar met:

  • SPEED7 Studio VIPA Controls
  • STEP7 van Siemens
  • TIA Portal van Siemens
  • WinPLC7 van VIPA Controls

200V is een modulair besturingssysteem voor centrale en decentrale applicaties, volledig programmeerbaar met WinPLC7 en/of STEP7 van Siemens.

300S+, powered by SPEED7 maakt het systeem één van de snelste en meest efficiënte op µC gebaseerde systemen, programmeerbaar met SPEED7 Studio, STEP7 Manager of TIA-portal van Siemens.

SLIO combineert sterke functionaliteit met een slim mechanisch concept in een extreem compact design. SLIO staat voor Slice Input and Output (dunne I/O module). SLIO is zeer compact en perfect aangepast aan de behoeften van elk segment in de toepassing. Programeerbaar met de nieuwe SPEED7 Studio van VIPA of in TIA-portal.

MICRO is de nieuwste PLC uit de VIPA Controls familie. De MICRO PLC combineert een duidelijk en modern design met de nieuwste technologie en een gebruiksvriendelijke interface.