Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Nieuws - Events - Opleidingen

eWON Flexy 205 – Dé IIoT gateway voor remote access en databeheer van uw installaties

23-02-2018  |  Nieuws

De eWON Flexy 205 is een veelzijdige Industrial Internet of Things (IIoT) gateway, speciaal ontworpen voor remote access  en databeheer van uw installaties. Naast de standaard remote access toegang op uw installaties via de Talk2M cloud kan u via DataMailbox ook uw machinedata beheren. De IIoT Gateway verzamelt op deze manier vitale KPI’s ten behoeve van analyse en predictive maintenance.

Lees meer»

Automation Platform.NExT - Innoverend SCADA-platform met toekomstvisie

28-07-2017  |  Nieuws

Om in te spelen op de evoluties naar IIoT en Industrie 4.0 besloot Bintz Technics een exclusieve samenwerking met Progea aan te gaan. Dit softwarebedrijf heeft met Automation Platform.NExT en hun verticale oplossingen Pro.Energy en Pro.Lean een passend antwoord klaar op de nieuwste technologische ontwikkelingen in de wereld van industriële visualisatie.

Lees meer»
© Developed by CommerceLab