Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Elektromagnetische remmen & koppelingen

  • Veerdruk remmen 
  • Eenschijfs- en tweeschijfsremmen
  • Gelijkrichters
                
         

De elektromagnetische remmen en koppelingen van Kendrion brengen het aandrijfkoppel of het remkoppel over via drooglopend wrijvingsmateriaal. Door een DC-spanning wordt het anker aangetrokken en het koppel overgebracht zonder terugslag. De voorgespannen veer van het anker zorgt voor een vrijgave zonder restkoppel. Deze elektromagnetische remmen en koppelingen kunnen worden geïnstalleerd in eender welke montagepositie en hebben bijna geen onderhoud nodig.

Kendrion biedt standaardkoppelingen volgens de catalogus van 0,3 - 150 Nm. Daarnaast zijn er op maat gemaakte koppelingen verkrijgbaar, afhankelijk van de vereisten van de klant.

Kendrion is marktleider voor spelingvrije hoge vermogensremmen toegepast in servo-motoren. Het biedt tevens een uitstekende naverkoopdienst voor BINDER onderdelen voor eenschijfs-en lamellenremmen.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een of rem of koppeling? Laat hier uw contactgevens achter, wij helpen u graag verder!

Pdf icon   Kendrion - Elektromagnetische remmen & koppelingen