Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Draadloze sensoren

  • Draadloze M-Bus 169 Mhz sensoren 
  • Koppeling op het Sigfox netwerk
  • Sigfox High Power reeks biedt bovendien een 
    batterij met een levensduur van 5 tot 15 jaar.
  • Long Range sensoren 

Een inzicht krijgen in het energieverbruik van gebouwen of installaties. Het opvolgen van de temperatuur en vochtigheid in een koelruimte. De luchtkwaliteit zoals CO2 permanent monitoren in kantoren, werkplaatsen en ruimtes waar veel mensen aanwezig zijn. Dit zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden van IoT-sensoren. Verder zijn deze eenvoudig en snel te implementeren en te visualiseren via webapplicaties.

Enless Wireless is al jarenlang gespecialiseerd in alles wat met draadloze industriële datacommunicatie te maken heeft. Vanuit deze brede technische kennis ondersteunen ze reeds geruime tijd de Franse markt.