Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Ewon Cosy+: de veiligste industriële router voor remote access

04-05-2021  |  Nieuws

Ewon Cosy+ banner

 

De eerste keuze voor remote acces op industriële installaties? Dat is voor veel integratoren en machinebouwers Ewon. Via deze oplossing krijgen ze altijd en overal toegang tot hun installaties. Gebruiksgemak, rendabiliteit en veiligheid zijn hierbij topprioriteit.

Ewon bouwt verder op het succes van de industriële router Ewon Cosy 131 met de gloednieuwe Ewon Cosy+. Deze router vormt de allernieuwste ontwikkeling in toegang op afstand voor industriële installaties. De hypermoderne hardwarebeveiliging van de Cosy+ wordt gecombineerd met krachtige prestaties en gebruiksgemak in één vooruitstrevende oplossing.

 

Veiligheid boven alles

Tijdens de ontwikkeling van de Cosy+ werd heel sterk ingezet op IIoT cyberveiligheid. Het is meer dan ooit van cruciaal belang om industriële bedrijven te beschermen tegen cyberaanvallen. Volgens een verslag van Palo Alto Networks is immers 98% van het IIoT-verkeer niet-gecodeerd en is bijna 60% van de toestellen gevoelig voor cyberaanvallen.

Met de nieuwe Cosy+ brengt HMS de security component in remote access naar een nog nooit eerder gezien niveau.  De nieuwe Cosy+ is van bij de beginfase ontworpen met een geïntegreerd Secure Element. Dankzij dit Secure Element beschikt de Ewon over een hardware Root of Trust op het niveau van de PCB. Hierdoor is de nieuwe Cosy+ een state-of-the-art IIoT-device met edge-to-cloud beveiligingsmogelijkheden. Het lijdt dan ook geen twijfel dat deze hoogbeveiligde oplossing de markt van morgen zal aansturen.

Daarenboven werd de Cosy+ ontworpen conform ISO27001 en werd de router volgens de strengste IIoT veiligheidsnormen getest door de cybersecurityprofessionals van Nviso.

 

Altijd veilig geconnecteerd via het Ewon Talk2M cloudplatform

De verbinding die de Cosy+ maakt met het internet, loopt steeds via het Ewon Talk2M cloudplatform. Vandaag zijn wereldwijd meer dan 300.000 toestellen verbonden via Talk2M. Ook in de connectiviteit is veiligheid cruciaal. Talk2M werd opgezet volgens internationale richtlijnen en is eveneens ISO27001 gecertificeerd.

SSL- en TLS-certificaten zorgen ervoor dat elke Ewon router alleen met uw Talk2M-account communiceert. Zo wordt gegarandeerd dat alleen geautoriseerde gebruikers kunnen verbinden met de Ewon routers. Alle communicatie verloopt bovendien via een versleutelde VPN-verbinding.

Hoe Ewon die krachtige verbinding realiseert? Ewon biedt sinds 2006 de beste bedrijfscontinuïteit in zijn klasse en zet hiervoor wereldwijd 35 servers in. Talk2M Pro-gebruikers genieten bovendien van een Service Level Agreement (SLA) die een beschikbaarheid van 99,6% garandeert.

 

Talk2M Cosy+ Remote Site 

 

Meer inzicht krijgen in de unieke technische features van de Cosy+?

In deze blogsposts vindt u alvast verdere informatie:

 

Wat betekent de release van de Cosy+ voor onze klanten?

Wie een bestaande installaties heeft met Cosy 131-toestellen, hoeft zich geen zorgen te maken. U kunt deze gerust verder gebruiken zoals u het gewoon bent. Mocht u nog Cosy 131-toestellen op stock hebben, kunnen die nog perfect ingezet worden binnen uw installaties.

Vanaf 2022 zijn de nieuwe Ewon Cosy+-toestellen leverbaar vanuit ons hoofdkantoor in Zaventem. We starten met de Ethernet-variant (Artikelcode: EC71330_00MA). De 4G- en Wifi-varianten zullen later op het jaar beschikbaar zijn.

Op de Ewon downloadpagina kunt u vanaf nu de nieuwste versies downloaden van eBuddy en eCatcher (compatibel met de Cosy+).

 

Via onderstaande links vindt u nog heel wat extra informatie over de Ewon Cosy+:

 

Benieuwd naar de meerwaarde van de Cosy+ voor uw bedrijf?

Contacteer ons gerust voor meer informatie over de nieuwe Ewon Cosy+ en de wisselwerking met Ewon Talk2M. Samen bekijken we hoe we deze oplossingen optimaal kunnen inzetten in uw bedrijf !

« terug
© Developed by CommerceLab