Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

HMI

_________________________________________

  

Meestal vindt de interactie tussen mens en machine plaats door opartor interfaces die geconnecteerd zijn met de kern (PLC) van de installatie. Precies daarvoor worden de touch panels geïmplementeerd. Het kan gaan van de kleinste stand alone installaties tot een netwerk van meerdere machines die wereldwijd ingezet worden.

Eender welk systeem je kiest, ze zijn allemaal op één en dezelfde software gebaseerd, onafhankelijk van het engineeringsproject als van het programmeerwerk, of van het kleinste panel tot het grootste. Alleen de hardware verandert. Ons doel is om de juiste oplossing te vinden voor elke klant en voor in elke installatie.

De HMI-panels hebben zich al jarenlang bewezen in diverse toepassingen en in alle industrieën..