Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Servo aandrijvingen & sturingen

  • Van 50 W tot 15 kW
  • 1 fase & 3 fase inpu
  • Geïntegreerde fieldbus

Het assortiment servo drives van YASKAWA omvat zowel standaard servomotoren, als directe sturingen voor lineaire en roterende motoren en lineaire aandrijvingen. Het uiteenlopende aanbod van drives voldoet aan alle behoeften van de markt: een compact formaat, hoge dynamiek, hoge efficiëntie, weinig onderhoud en uitstekende betrouwbaarheid.

De Sigma-7 drives voldoen aan de huidige functionele veiligheidsnormen. De nieuwe Sigma-7 motoren bieden een hoge efficiëntie: de lengte is verminderd met 20% in vergelijking met Sigma-5 motoren met dezelfde capaciteit en er wordt aanzienlijk minder warmte gegenereerd. De motoren, met hun extreem hoge 24-bitsresolutie, voldoen aan de strengste vereisten van constante snelheid en precisie.

Wenst u een bestaand systeem te vervangen of om te bouwen? Neem vrijblijvend contact op met ons op, wij helpen u graag verder!