Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Deurmagneten

  • Deurmagneten inclusief instelbare of flexibele ankers.
  • Standaard voorzien van blusdiode en ompoolbeveiliging.
  • Onderbrekingsdrukknop verplaatsbaar, bovenaan of zijkant.
  • Vlotte montage van behuizing door kliksysteem .

De deurmagneten van Kendrion worden vooral gebruikt als vastzetinrichtingen van brandwerende deuren (branddeuren, brandpoorten, brandkleppen) om ze open te houden tijdens normale situaties. In geval van brand sluiten de branddeuren automatisch (compartimentering) door het onderbreken van de magneetspanning vanuit de brandmeldcentrale en voorkomt men dat rook en vuur zich verspreiden in het volledige gebouw.

De deurmagneet wordt gemonteerd op de muur of de vloer achter de deur of op het plafond. Door de diverse types kan aan bijna alle afstanden  en vereisten worden voldaan. Een ankerplaat, gemonteerd op de deur, dient als tegenhanger. Er zijn standaardmodellen, flexibele hoekinstellingen en veergedempte uitvoeringen (voor zware deuren) beschikbaar.

De branddeurmagneten worden geleverd aan marktgeorienteerde prijzen en aan de hoge kwaliteitsstandaarden die Kendrion hanteert. De magneetbehuizing heeft een klikdeksel en een verende stootpen voor het overwinnen van het eventueel aanwezige restmagnetisme. Ze voldoen aan de norm EN 1155 (klasse 35 3 5 113 voor deurdrangers klasse 3-5 volgens NBN EN 1145).

Pdf icon   Kendion - Branddeur magneten

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 28

Set Descending Direction

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 28

Set Descending Direction