Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Positioneringssystemen

  • Vervangt manuele instelling X,Y en Z as
  • Complete positioneringsunit inclusief HMI
  • Servomotor en encoder gestuurd

De serie DRIVECOD positioneringsunits van Lika Electronics zijn een kostengunstige en complete oplossing voor uw positioneringsopdrachten. Ze zijn geschikt voor het aandrijven van positioneerassen en zorgen voor een korte implementatie tijd, vooral bij systemen met meerdere assen. De DRIVECOD oplossing bestaat uit een gestuurde servomotor, abslute encoder en geintegreerde reductiekast.

De RD kant-en-klare positioneringsunits worden aangeboden met de meest gangbare veldbusinterfaces: Profibus-DP, CANopen en Modbus RTU RS485. Ze zijn verkrijgbaar in zowel industriële als heavy-duty uitvoeringen om te voldoen aan de specifieke vereisten van elke toepassing en omgeving.

Pdf icon   LIKA - Positioneringsystemen