Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Elektronische contactoren

 • Aansturing multispanning (AC/DC)
 • 22,5 mm, 45 mm & 90 mm behuizing (DIN-rail montage)
 • Schakelen bij nulfase doorgang
 • Geïntegreerd koelelement
      
   

Bij de elektronische contactoren van IC Electronic zijn er geen bewegende delen (relais contacten) waardoor ze betrouwbaar zijn en een veel langere levensduur hebben dan elektromechanische relais. Solid state relais schakelen zo goed als zonder enige vertraging. Ze zijn ideale plaatsvervangers voor de klassieke relais in toepassingen waarbij frequent in- en uitgeschakelend dient te worden (bv. temperatuur gestuurde verwarmingselementen, motorstartrelais, infraroodlampen). 

De vermogen halfgeleiders (solid state) van IC Electronic zijn volgens een gepatenteerd hechtingsprincipe op het geïntegreerd koellichaam aangebracht, wat garant staat voor een optimale warmte afvoer en een uiterst lange levensduur. 

IC Electronic biedt een gamma dat toelaat zowel mono-, twee- als driefase verwarmingselementen, motoren en lampen probleemloos te schakelen en/of analoog aan te sturen.

PDF icon  IC Electronic - Elektronische contactoren

Rooster  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 47

Set Descending Direction

Rooster  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 47

Set Descending Direction