Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

300S+

 • Geïntegreerd werkgeheugen – Geheugenkaart niet nodig tijdens bedrijf! 
 • Werkgeheugen uitbreidbaar d.m.v. Memory Coded Cards (MCC) tot 8 MB
 • Uitgebreid communicatie mogelijkheden en actuele protocollen

300S+, powered by SPEED7 maakt het systeem één van de snelste en meest efficiënte op µC gebaseerde systemen, programmeerbaar met SPEED7 Studio, STEP7 Manager of TIA-portal van Siemens.

De CPU's met SPEED7 technologie overtuigen onze klanten niet alleen met hun uitstekende performantie, maar ook met de reactie- en signaalverwerkingstijd. Geheugen kan uitgebreid worden met een MCC card.

Het aantrekkelijk aanbod van geïntegreerde communicatie-interfaces zoals Ethernet,  zorgen voor comfort en flexibiliteit

 • Ethernet-, PROFIBUS-DP-, serieel RS485 en MPI interface
 • Optioneel PROFINET, CANopen, INTERbus, Serieel, Modbus RTU, Modbus on TCP, UDP, RFC1006, EtherCAT

De 300S+ CPU's werken zonder het gebruik van extra geheugenkaarten. Wanneer noodzakelijk kan het werkgeheugen uitgebreid worden, afhankelijk van het type tot 8MByte met de VIPA MCC kaart (MemoryConfigurationCard). De 300S+ CPU groeit mee met uw programmering. Alle 300S+ CPU's zijn standaard uitgerust met een Ethernet interface voor PG/OP communicatie.

Onze 300S COMPACT CPU's met geïntegreerde SPEED7 technologie en I/O periferie zijn speciaal geschikt voor kostengevoelige applicaties. Onze 300S+ is geschikt voor bijna elke veeleisende toepassingen met een high-speed prestatie, door het uitbreidbare geheugen en de uitstekende communicatie mogelijkheden. 


Rooster  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 61

Set Descending Direction

Rooster  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 61

Set Descending Direction