Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Ontdek de voordelen van Remote Access - Gratis seminarie ! - 27/03

27-03-2018  |  Events

 

Machinestilstand of storingen zijn altijd uit den boze maar zijn helaas moeilijk vermijdbaar. Als er zich problemen voordoen is het zaak om doordacht en snel te reageren. Een storing of stilstand vanop afstand detecteren tilt uw serviceafdeling naar een hoger niveau !

Met remote access routers van eWON kunnen machinebouwers en integratoren vanop afstand problemen detecteren, vaststellen en verhelpen. Op die manier vermijdt u niet alleen dure verplaatsingskosten, het is bovendien ook een veel snellere en flexibelere service naar uw klanten toe.

 

 

Op dinsdag 27 maart organiseert Bintz Technics in samenwerking met onze partner eWON een GRATIS seminarie omtrent de voordelen van remote access voor machinebouwers en integratoren.

In combinatie met een ontbijtkoek en een heerlijke kop koffie gidsen we u door de mogelijkheden van remote access en tonen we u a.d.h.v. praktische voorbeelden wat het u kan opleveren.


Bovendien profiteert u bij aanwezigheid van een prijsvoordelige Remote Access Starterkit. Kortom we geven u alle tools in handen om van start te gaan met remote access !Timing & Agenda

8u - 9u | Ontvangst & Ontbijt

9u -10.30u | Kennismaking met eWON als Remote Access oplossing

  • Voordelen van Remote Access

  • Demo ondersteuning vanop afstand naar PLC, HMI en andere IP-devices

  • Werkingsprincipe Talk2M Cloud

  • Connectie mogelijkheden met LAN/4G/Wifi interface

  • Secure VPN connectivity

 

Vragen of onduidelijkheden ? Aarzel niet om ons te contacteren !


 eWON, Remote Access, Maintanance,

« terug
© Developed by CommerceLab