Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

PROFINET Troubleshooting & Maintenance | 19-20 februari 2020

23-10-2019  |  Opleidingen

Profinet Opleiding Banner

 

Het aantal Ethernet gebaseerde netweken neemt jaar na jaar toe. Het is dus belangrijk dat uw kennis over deze nieuwe netwerkstandaard up-to-date blijft.

Om u hierin ten volle te ondersteunen organiseert Bintz Technics in samenwerking met onze partner Procentec de opleiding PROFINET Troubleshooting & Maintenance

 

Programma

De opleiding bestaat uit praktijksessies, theorie en een (optioneel) examen. U leert hoe u een PROFINET netwerk installeert, analyseert en beheert. Dit alles wordt onderbouwd door praktijkoefeningen met bijhorende apparatuur.

 PDF icon Programma PROFINET T&M

 

Voor wie ?

Deze opleiding is volledig afgestemd op de behoeften van personen die PROFINET installaties uitvoeren en onderhouden. De opleiding omvat een compleet kennispakket dat maximaal praktijkgericht is.

 

Data & Locaties

19 & 20 februari 2020 (9u – 17u)BluePoint Antwerpen 
Filip Williotstraat 9
2600 Antwerpen

 

Taal: Nederlands
Duur: 2 dagen
Prijs: 1100 EUR / deelnemer (inclusief examen) *

 

>>> Inschrijven

 

* Door het gebruik van demomateriaal is het aantal deelnemers per training beperkt tot 8 personen.
* Individuele trainingen per firma zijn mogelijk. Neem contact met ons op voor meer info.

 

« terug
© Developed by CommerceLab