Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Garandeer de continuïteit van uw S7-300 installaties

29-10-2019  |  Nieuws

Yaskawa 300S+ banner

 

Bij de stopzetting van de S7-300 systemen vragen veel gebruikers zich af hoe de continuïteit van hun installaties kan gewaarborgd worden. Wat indien een systeem defect gaat en een 1-op-1 vervanging van het S7-300 systeem de meest aangewezen (snelste) oplossing is ?

Het antwoord van Yaskawa hierop is duidelijk: de continuïteit van de S7-300 reeks zal gehandhaafd blijven onder de vorm van de Yaskawa 300S+ familie. De Yaskawa 300S+ CPU’s  zorgen namelijk al jaren voor een performante sturing in uw machines. Ook voor de komende jaren garandeert Yaskawa de continuïteit.

 

Om dit engagement kracht bij te zetten heeft Yaskawa de garantieperiode voor de 300S+ systemen opgetrokken naar 36 maanden. De beschikbaarheid ervan loopt tot ten minste 2028 !

Herstellingen en beschikbaarheid van reserveonderdelen is gepland tot 2038. Hierdoor zijn de 300S+ systemen een interessante en prijsgunstige optie voor spare-part management, retrofitting en uitbreiding van bestaande applicaties.

 

Heeft u vragen omtrent deze aankondiging ? Of wenst u meer (prijs)informatie over de beschikbare Yaskawa 300S+ modellen ?

Aarzel niet om ons te contacteren ! Onze sales engineers helpen u graag verder.

 

« terug
© Developed by CommerceLab