Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Breng ons een bezoekje op de industriële softwarebeurs ABISS

04-09-2019  |  Nieuws

ABISS 2017 - Xpo Kortrijk

 

Bintz neemt dit jaar voor de vierde maal deel aan de industriële softwarebeurs ABISS. Net zoals de voorgaande edities staat de ABISS beurs volledig in het teken van IIoT en Industry 4.0.


Onze IIoT-oplossingen Pluto Live Report en Kheiron Service Platform zijn slimme softwareoplossingen die uw bedrijfsprocessen optimaliseren. Kom langs op onze stand en ontdek welke van deze oplossingen u kan inzetten voor uw volgend IIoT-project. U vindt ons op standplaats 39 !

 

PLUTO Live Report

PLUTO Live Report is een dashboard- en rapporteringssoftware die u inzicht geeft in de prestaties en de efficiëntie van uw productieproces. Door data uit verschillende gegevensbronnen samen te brengen bent u in staat om uw productiedata om te vormen in begrijpbare rapporten en dashboards. Hierdoor kunnen operatoren, productieverantwoordelijken en managers op basis van nauwkeurige gegevensanalyses en KPI’s doelgerichte beslissingen nemen.

 

Kheiron Service Platform

Het Kheiron Service Platform is een IIoT-platform dat gegevens uit verschillende installaties centraliseert en visualiseert. Doordat u via PC, tablet of smartphone uw installaties vanop afstand kan monitoren bent u in staat om snel en adequaat te reageren indien er zich onverwachte situaties voordoen. Bovendien is het dankzij de nieuwe Kheiron Studio voor eindklanten en IIoT-integratoren een koud kunstje om deze omgeving volledig zelf te configureren.

 

> ABISS 2019
> donderdag 3 oktober - Kortrijk Xpo - Stand 39
> Gratis toegang - Registreren

 

Nieuwsgierig hoe het er vorig jaar aan toeging? Bekijk onderstaand filmpje:

 

« terug
© Developed by CommerceLab