Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Bintz Flexthink Seminarie – Limelette – 16/10

16-10-2018  |  Events

 

Internet Of Things vindt in snel tempo ook zijn toepassing in de industriële wereld. Om U volledig op de hoogte te houden van de laatste nieuwe ontwikkelingen hieromtrent, organiseert Bintz op dinsdag 29 mei een Industrial IoT seminarie.

In samenwerking met onze IIoT-partner eWON presenteren wij u de nieuwe de Flexy 205. We lopen samen met u door de nieuwe features en tonen aan waarom de Flexy 205 zijn naam van dé IIoT-Gateway niet gestolen heeft.

Naast de fysieke hardware componenten wordt ook aandacht besteed aan een aantal software oplossingen die gebruik maken van het Talk2M cloud platform van eWON. Hierdoor kan de verzamelde machinedata visueel gemaakt en de vorm van rapporten, dashboards en live data analyse, al dan niet in een web-based omgeving.

Alles kadert natuurlijk in de wereld van IIoT en Industry 4.0 vandaar dat ook opkomende protocollen als MQTT en OPC UA niet onbesproken zullen blijven en we begrippen als predictive en maintance asset management graag concreet maken aan de hand van klantencases.

 

Voor wie ?

Iedereen die binnen zijn functie in aanraking komt met automatisering en een bredere inkijk wenst op vlak van remote data management, predictive maintenance, asset management en bijhorende softwareapplicaties. Dit seminarie zal deels in het Frans deels in het Engels gegeven worden.

 

Agenda & Planning - Dinsdag 16/10


8:30u | Ontvangst

9.15u |  Industrial IoT: The HMS & eWON vision

10.45u |  Productvoorstelling eWON Flexy 205

12.30u | Middaglunch

13.30u | Verzamelen van machinedata via Talk2M & DataMailbox

14.00u | Kheiron Service Platform

15.00u | PLUTO Live Report

15.40u | Concusions

16.00u | Einde: Afterdrink / Apréro

 

Opgelet: Dit seminarie zal enkel in het Frans en het Engels gegeven worden !


 PDF icon  Agenda Bintz Flexthink Seminarie - 16/10/2018

 

Locatie

3Square - Brabant-Wallon
Avenue Léon Fournet, 20
1342 Limelette

 

 >> SCHRIJF U HIER GRATIS IN !

 

Vragen of onduidelijkheden? Aarzel niet om contact op te nemen !

« terug
© Developed by CommerceLab