Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Salzer

In 1956 begon Peter A. Sälzer op zelfstandige basis met het ontwerpen, produceren en verkopen van moderne schakelapparatuur. De huidige Sälzer Electric Group GmbH (Wenden, Duitsland) is een internationaal bedrijf. Als nicheleverancier concentreert de firma zich op nokkenschakelaars en lastscheiders (industriële schakelapparatuur tot 1.000 Volt).

Enkel met behulp van een modern productmanagementsysteem en de ontwikkeling van een eigen informatiesysteem kon de diversiteit van ons productenaanbod ten volle duidelijk gemaakt worden aan onze internationale verkooporganisatie. We zijn trots dat mede door ons productmanagementsysteem we op heden een belangrijk internationale markspeler geworden zijn. Door de toepassing van het SMD-systeem werd een 24u leverdienst mogelijk gemaakt.