Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Pulsotronic

Pulsotronic (Dresden, Duitsland), dochteronderneming van SKS Holding GmbH , verdeelt wereldwijd sensortechnologie en elektronica voor in de automatisering en automotive wereld. Ons motto luidt: "Everything from one source - to your advantage." (Alles vanuit één bron – in uw voordeel) en we hebben een ruim aanbod aan innoverende en moderne technologie.

Pulsotronic is overal waar nieuwe normen gesteld moeten worden, en waar oplossingen gevonden moeten worden buiten de standaardtechnologieën om. Innovatie, betrokkenheid en een snelle uitvoering garanderen de beste resultaten voor het uitwerken van de toepassing bij de klant. De kwaliteit van Pulsotronic is naar DIN-certificaat. In ons streven naar een milieuvriendelijke productie houden we de impact op het milieu steeds in het oog en verbeteren we de productieprocessen continu.