Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Progea

Progea (Italië, Zwitserland, Duitsland, VS) is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van automatiseringssoftwareplatforms. Al twintig jaar is de firma actief in de sector van industriële automatiseringssoftware. Het bedrijf kende intussen een stevige groei dankzij haar internationale aanwezigheid. Als een van de belangrijkste spelers in de snelgroeiende sector van automatiseringssoftware blijft Progea zijn marktaandeel uitbreiden door directe en indirecte kosten ten laste van de eindgebruiker te beperken. De bedrijfsorganisatie is gericht op het ontwerpen, ondersteunen en promoten van een van de meest innovatieve SCADA/HMI softwaresystemen op de markt.

De professionaliteit van het distributeursnet van Progea speelt een belangrijke rol voor het bedrijf om wereldwijd contacten aan te gaan met enkele van de meest prestigieuze bedrijven. Deze internationale partnerships bewijzen dat de geavanceerde technologie waarop de Progea-software gebouwd wordt, kan beschouwd worden als een vooruitstrevend SCADA/HMI-platform.