Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Procentec

PROCENTEC B.V. (Wateringen, Nederland) is een Nederlandse kmo waarvan alle producten en dienstverleningen gebaseerd zijn op PROFIBUS- en PROFINET-technologie. De hoofdactiviteit bestaat uit de ontwikkeling van automatiseringscomponenten die internationaal verdeeld worden.

PROCENTEC voorziet ook onafhankelijke training en ondersteuning aan eindgebruikers. Dankzij onze technologie en oplossingen bieden we onze klanten de mogelijkheid industriële projecten succesvoller te maken. We zijn trots op onze diepgaande kennis van veldbussystemen en IP netwerken toegepast in fabrieks- en procesautomatisering en op onze expertise om innoverende oplossingen voor die sectoren te ontwikkelen.