Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Motrona

Besturing – Beweging - Interface: deze sleutelwoorden beschrijven perfect de functie van hoogwaardige modules toegepast in industriële automatisering. Motrona onderscheidt zich van zijn concurrenten via de innovatieve ontwikkeling van hardware en software, moderne productiemethodes, hoge kwaliteit en prestaties gecombineerd met meer dan 25 jaar marktkennis bij klanten overal ter wereld.

Motrona is een middelgroot bedrijf met een internationale verdeling. Gekwalificeerde distributie partners in diverse landen geven met hun professionele omkadering een oplossingsgericht advies.  De gepaste producten leveren die geschikt zijn voor elke specifieke toepassing is de hoofdzaak.