Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Metz Connect

Vandaag zijn internationale verbindingen belangrijker dan ooit tevoren. De wereld is ons netwerk: grenzen zijn vervaagd. Ideeën, concepten, zelfs volledige projecten worden over de ganse wereld uitgewisseld en dit in een paar seconden.

METZ CONNECT GmbH (Blumberg, Duitsland) staat vandaag voor een hoge kwaliteit op het gebied van contacttechnologie en verbindingstechnieken toegepast in de elektrische engineering en elektronica. Bekabeling omvat hoog gespecifieerd, internationaal gestandaardiseerde verbindingscomponenten en systemen met koper- en glasvezel technieken. Deze oplossingen worden gebruikt voor gestructureerde bouw- en industriekabeltoepassingen en in datacenters. Eenvoudige installatie, topkwaliteit en perfecte systeemcompatibiliteit in alle belangrijke prestatiecategorieën: dit zijn de hoofdkenmerken van onze modulaire inzetstukken, verbindstukken, wandcontactdozen, patchkasten, verdeelkasten, IP-beschermde stekerverbindingen, en patch- en installatiekabels.