Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

IC Electronic

IC Electronic (Risskov, Denemarken) werd in 1995 opgericht. Dankzij een bekwaam en vaardig team kon het bedrijf een nieuwe innovatieve norm in de industriële halfgeleidertechnologie instellen. Onderzoek en ontwikkeling vormen een combinatie van verschillende jaren ervaring op het vlak van vermogenselektronica en industriële toepassingen. IC Electronic ontwikkelde een uniek programma van elektronische contactoren en motorbesturingssystemen.

De producten worden verkocht onder de naam P-Line of onder eigen merk, dit in meer dan 130 landen wereldwijd. In 1997 werd de technische en financiële basis van het bedrijf versterkt door de toetreding van Mogens Kjeldsen tot de Raad van Bestuur. Door zijn innoverend management en talrijke ideeën ontwikkelde het bedrijf zich tot een van de meest gekende en gerespecteerde leveranciers van industriële elektronische componenten in de motion wereld. IC Electronic maakt deel uit van de Eltwin Group.