Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Hohner

Hohner Elektrotechnik GmbH werd in 1980 opgericht in Werne (Duitsland) aan de rand van de regio Münsterland. Hohner is volledig gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van encoders en de bijhorende accessoires. Daarom blijft de hoofdactiviteit van het bedrijf nog steeds het produceren van betrouwbare Hohner kwaliteitsproducten die voldoen aan de internationale normen.

Om tegemoet te komen aan de vereisten van de steeds groeiende markt, garandeert de perfecte logistieke dienst korte leveringstermijnen. De vele technologieën die ze ontwikkelden, illustreren de permanente groei tijdens de voorbije 35 jaar. Ze worden in verschillende industriële sectoren toegepast, onder andere in de verpakkingsindustrie, voedingssector, zware industrie, windenergie, olie- en gasindustrie.