Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Fluid.iO

Fluid.iO ontwikkelt, produceert en verdeelt sinds meer dan 30 jaar niveauregelapparatuur toegepast bij het meten, registreren en sturen van niveau’s in industriële applicaties.

Het standaardprogramma omvat overvulbeveiligingen en lekkagesonden met keuringen naargelang de wet op de waterhuishouding. Ook elektronische meetomvomers en mechanische aanduiders met contacten, conductieve elektroden met elektronische uitlezing, vlotterschakelaars uit bestendige materialen, hydrostatische en capacitieve meters, ultrasone meters en troebelheidsmeters.

Bepaalde toestellen kunnen in explosiegevaarlijke zones voor categorie 1 (zone 0) en categorie 2 (zone 1) ATEX toegepast worden. E.L.B. is gespecialiseerd in oplossingen op maat. Alle producten worden in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd.