Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Frequentieomvormers

 

_    

 _________ _____________________________________________________________

Global Innovative Close to the Customers

Een frequentieomvormer of frequentieregelaar is een elektronisch apparaat dat gebruikt wordt om het toerental en het koppel van een standaard AC elektromotor te regelen. De elektromotor drijft op zijn beurt een last aan, zoals een ventilator, pomp of transportband. Energiebesparing en consistentere kwaliteit van het eindproduct zijn het resultaat. 

De frequentieomvormers van ABB en YASKAWA omvatten het volledige omvormerspectrum. Van micro-omvormers, omvormers voor het bouwen van machines en industriële omvormers voor het beheren van productielijnen tot klantspecifieke, volledig op maat gemaakte omvormers.

Rooster  Lijst 

2 Artikel(en)

Set Descending Direction

Rooster  Lijst 

2 Artikel(en)

Set Descending Direction