Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

BEI Sensors

BEI Sensors (Schiltigheim, Frankrijk) is gespecialiseerd in snelheids- en positiesensoren voor extreme toepassingen. Met klanten in de industriële sector, militaire uitrustingen, ruimtevaart- en andere nichemarkten, heeft BEI een uitgebreid aanbod: van standaardproducten tot volledig op maat gemaakte oplossingen voor gelijk welke toepassing. BEI ontwerpt hoogkwalitatieve, betrouwbare positiesensoren met uitstekende prestaties.

De uitgebreide productlijn omvat optische en magnetische encoders, Hall-sensoren, inclinometers en een reeks productaccessoires. Gespecialiseerde producten voor extreme toepassingen zoals in reinigingsinstallaties en vochtige omgevingen, bij hoge bedrijfstemperaturen, waar schokken en trillingen aanwezig zijn, verontreinigde en vuile omgevingen en voor gebruik in explosiegevaarlijke zones (ATEX).