Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

ASM

De producten van ASM GmbH (Moosinning, Duitsland) worden gebruikt voor een groot aantal industriële toepassingen – eigenlijk overal waar verplaatsing-, afstands-, positie- en lengtemetingen gebeuren om processen te automatiseren, te testen of te controleren.

ASM ontwikkeld, produceerd en verkoopt mechatronische positiesensoren voor industriële toepassingen. Een van de andere bedrijfsactiviteiten is de verkoop van sensor- en meettechnologieproducten van gerenommeerde partners. Dankzij de uitgebreide expertise, verworven over diverse decennia, heeft ASM een leidende rol in de sector van positiemeting en bepaalen ze mee de norm. De ongeveer 100 werknemers op het hoofdkantoor van ASM in Moosinning, produceren zowel serieproducten als op maat gemaakte oplossingen.