Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

ASEM

Al meer dan 40 jaar is ASEM een begrip in de industriële automatiseringswereld. Hun vooruitstrevend en innovatief productgamma van HMI's, Panel PC's en Box PC's en industriële monitoren zorgen voor een sterk aaneensluitend geheel van bedienings-en visualiseringsoplossingen.  

Alle ASEM producten worden in-house gedesignd, geproduceerd en geassembleerd. Zowel hardware als software, van component tot firmware. Het volledig in handen hebben van deze ketting maakt van ASEM dan ook de geschikte partner met het oog op lange termijn beschikbaarheid van de door u gekozen oplossing.

Het ASEM team in Artegna (Italië) bestaat uit meer dan 180 medewerkers waarvan maar liefst 30% op R&D tewerkgesteld zijn. Een sterk engagement richting continue innovatie dus.