Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

ABB

ABB (Zwitserland) is marktleider in energie- en automatiseringstechnologieën die ervoor zorgen dat nutsfirma’s, transportsector, industrie- en infrastructuurbedrijven hun prestaties kunnen verhogen terwijl ze tegelijk de milieubelasting verminderen. De ABB Groep is in ongeveer 100 landen actief en stelt bij benadering 140.000 mensen te werk.

Om de productiviteit van uw processen te verbeteren, de energie-efficiëntie te vergroten en de onderhoudskosten te verlagen, kan u rekenen op ons ruim productgamma van laagspanning AC frequentieregelaars. Het portfolio bevat het volledige aanbod regelaars van micro tot OEM drives, industriële drives voor de besturing van proceslijnen, tot bedrijfsspecifieke regelaars met doelgerichte kenmerken en functies. ABB-regelaars kunnen rechtstreeks uit voorraad geleverd worden of worden op maat gemaakt om te voldoen aan complexere vereisten.