Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

LIKA

Lika Electronic produceert encoders en meetsystemen. Sinds de oprichting in 1982 ontwikkelt en produceert Lika Electronic incrementele en absolute, optische en magnetische, roterende en lineaire encoders, incrementele en absolute sensoren, lineaire en roterende incrementele en absolute magnetische meetsystemen, roterende actuatoren, displays, signaalomvormers en encoderinterfaces.

Lika Electronic begon als familiebedrijf en mede door de technische kennis en knowhow in de automatiseringsindustrie én de hoge kwaliteitsnormen werd het bedrijf een vooruitdenkend, internationaal bedrijf dat specifieke encoder oplossingen biedt aan zijn klanten. Lika is een van de belangrijke spelers in de wereld van optische encoders en magnetische meetsystemen, niet enkel in Europa maar ook wereldwijd.