Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Kendrion

Kendrion GmbH (Donaueschingen, Villingen, Duitsland) ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd innovatieve en hoogkwalitatieve elektromagnetische en mechatronische systemen en onderdelen. De activiteiten van Kendrion zijn verdeeld over twee afdelingen met in totaal zeven businessunits die zich op specifieke marktsegmenten focussen.

Elektromagneten, kleefmagneten, remmen, koppelingen, kleppen en regelaars voor industriële toepassingen zijn de hoofdproducten van de Kendrion industriële afdeling. Vroeger bekend onder de merknaam Binder, Thoma Magnettechnik en Neue Hahn Magnet is Kendrion wereldmarktleider in een aantal B2B-nichemarkten.