phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Kheiron Service Platform

  • Cloud based IIoT-platform
  • Eenvoudig toegankelijk via webbrowser
  • Real-time & historische data

Feedback krijgen van power generatoren bestemd voor verhuur. Een beter inzicht krijgen in het gebruik van de generatoren dankzij een analyse van de historische data. Klanten vervolgens informeren over hun verbruik voor een optimale keuze bij toekomstige projecten. Waarschuwen wanneer er problemen zijn op de installaties. Een eerste analyse doen op basis van real-time data. Aanpassen van settings waar nodig en service-log na interventies. Het zijn maar enkele van de vele mogelijkheden van het Kheiron Service platform.

Kheiron Service Platform is een cloud gebaseerd IIoT-platform. Het stelt u in staat om een globaal overzicht te krijgen van al uw machines of installaties in de field en deze vanop afstand te monitoren en aan te sturen in een volledig web-based omgeving.
Het systeem is open en schaalbaar en kan volledig op maat van de klant worden ingericht. De basis van Kheiron is het Azure IoT cloud platform van Microsoft en biedt dus een uiterst performante en betrouwbare basis voor het systeem.

Data van overal

De machinedata die wordt gevisualiseerd in het platform kan afkomstig zijn van verschillende databronnen. Hiervan zijn eWON Flexy, Enless Sigfox en/of LoraWAN sensoren de voornaamste.

Deze verzamelde data kan zowel real-time of historisch zijn. Bovendien is van alle gecapteerde data een eenvoudige export naar Excel of PDF mogelijk. Onderstaand vindt u nog enkele van de mogelijkheden terug.

  • GPS-locatie / Geo tracking
  • Verzenden van e-mail/SMS (alarm)notificaties
  • Opvolging van servicecontracten
  • User management
 
Kheiron Service Platform Screenshots
 
 
Op maat van de klant

Het Kheiron platform is volledig aanpasbaar naar de wensen van de klant. Zo kan er voor de “White Label” variant gekozen worden die de mogelijkheid biedt om de gehele omgeving in de huisstijl van de klant te voorzien. De oplossing zal er dus uitzien als uw eigen bedrijfsplatform.

Overal toegankelijk

Het Kheiron cloud platform is altijd en overal toegankelijk. Doordat de omgeving volledig web-based is, kan met eender welke internet browser of mobiel device uw installatie bekeken worden. Zo heeft u altijd en overal een perfect zicht op de werking van uw installatie. Alle communicatie verloopt bovendien via een versleutelde SSL-verbinding zodat invloeden van buitenaf geen kans maken.

 

Screenshots Kheiron Service Platform

 

Heeft u vragen of wenst u een demo ? Aarzel niet om ons te contacteren !