Beste klanten, wij blijven bereikbaar en beschikbaar! Sinds maandag 16 maart werkt een deel van onze medewerkers van thuis uit. De overige collega’s werken vanop kantoor te Zaventem met inachtneming van de Corona richtlijnen. Dat is uiteraard voor iedereen even wennen. Wij streven ernaar om u hetzelfde serviceniveau te blijven geven en onze commerciële en logistieke activiteiten zo goed als mogelijk na te komen!

phone icon  +32 (0)2/720 49 16     

email icon  info@bintz.be
email icon Log in

Snel en makkelijk ethernet kabels verlengen zonder gereedschap

08-11-2019  |  Nieuws

Metz Connect EA Connectors banner

 

Tijdens een onderhoud of uitbreiding van een installatie kan het gebeuren dat in de stuurkast/verdeelkast componenten moeten herschikt worden. Vaak komt het voor dat hierdoor bestaande kabels te kort worden. Omwille van omgevingsfactoren is het niet altijd evident om zomaar te korte kabels in de kast te vervangen. Bovendien kan dit een grote werklast en hoge kosten met zich meebrengen.

Dankzij de Metz Cable Connector Class EA kunnen ethernet kabels verlengd en aan elkaar gezet worden zonder dat hiervoor bijkomend gereedschap (lees: UTP-tang) nodig is. Door het compact design van deze doorverbindconnectoren kunnen ze in veel situaties een passende oplossing bieden.  

De connectoren zijn bovendien klasse EA, dit wil zeggen dat ze snelheden tot 10GB/s ondersteunen. Verschillende hoekvarianten zijn verkrijgbaar nl. 180°, 270° en 360°. Metz Connect biedt tevens patchkabels aan voorzien van EMC-afscherming in verschillende standaardlengtes en kleuren.

De Metz EA-kabelconnectoren vinden vooral hun toepassing in bestaande netwerkinfrastructuren. Met andere woorden, een tool die u beter standaard bij uw onderhoudsmateriaal voorziet.

 

Varianten

De connecteren zijn te verkrijgen 3 hoekvarianten: 180°, 270° en 360°.

 

Metz Connect EA Connectors - Angle image

Toepassingen

  • Nieuwe indeling van componenten (in de verdeelkast)

  • Kabel verlengingen/doorverbindingen

  • Kabel herstellingen

 

Video


« terug
© Developed by CommerceLab